home button

Pentadbir JBS Labuan

Rabu, 08 Julai 2020 07:53

GIMNASIUM RAKYAT LABUAN KINI DIBUKA

KOMPLEKS SUKAN LABUAN, 8 JULAI 2020 ~ Gimnasium Rakyat Labuan kini dibuka semula kepada umum selepas ditutup sementara sepanjang PKP Pandemik Covid -19. Dengan berwajah baru, kini gimnasium rakyat labuan boleh digunakan mengikut tatacara tempahan yang telah disediakan oleh pihak pengurusan jabatan. Orang ramai atau pengguna adalah dinasihatkan sentiasa mematuhi SOP dan peraturan yang telah disediakan oleh pihak pengursan jabatan bagi melancarkan lagi proses tempahan dan penggunaan.
JABATAN BELIA DAN SUKAN WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN, 20 DISEMBER 2019 ~ 12 Disember yang lalu, persatuan Olahraga Amatur Labuan (POAL) telah membuat kunjung hormat kepada Pengarah, Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan, Cik Mahanum Binti Fauzi dalam membincangkan hala tuju persatuan dan perancangan yang akan dilaksanakan pada tahun 2020. Turut hadir bersama Presiden persatuan untuk merangkah aktiviti selaras dengan pembangunan sukan masa di pulau mutiara ini dan menjadikan Labuan sebagai Pulau Sihat sepanjang masa.
KYNM1456 LOPC8242 VUZV9297
Jumaat, 20 Disember 2019 10:27

MAJLIS PERPISAHAN PELAJAR PRAKTIKAL 2019

KOMPLEKS SUKAN LABUAN, 20 DISEMBER 2019 ~ Majlis Perpisahan pelajar praktikal yang te;ah bersama jabatan bermula Jun lalu diraihkan sederhana semalam. Ucapan ribuan terima kasih kepada Cik Fitriani yang telah memberi sumbangan kepada jabatan selama ini dalam membantu jabatan melaksanakan agenda jabatan bagi tahun 2019. Majlis penyampaian cenderahati disempurnakan oleh Cik Mahnum Binti Fauzi, Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan.
Ani 1