Pentadbir JBS Labuan

BILIK MESYUARAT, JABATAN BELIA DAN SUKAN WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN, 25 SEPTEMBER 2018 ~ Semalam, telah diadakan mesyuarat penyelarasan bersama Jabatan Pendidikan serta sekolah-sekolah di sekitar Wilayah Persekutuan Labuan dalam persiapan menyambut Hari Sukan Negara 2018 peringkat Wilayah Persekutuan Labuan pada 13 Oktober nanti. Sambuta tersebut akan diadakan di Kompleks Sukan Laut Antarabangsa Labuan. Jabatan Pendidikan dan sekolah merupakan penyumbang utama dalam penyertaan Hari Sukan Negara di pulau mutiara ini.Respon yang sangat memberansangkan telah diberi oleh wakil-wakil sekolah rendah dan menengah dalam menyokong sambutan Hari Sukan Negara pada kali ini.
Mesyuarat HSN Sekolah 1 Mesyuarat HSN Sekolah 2 Mesyuarat HSN Sekolah 3 Mesyuarat HSN Sekolah 4
KOMPLEKS SUKAN LABUAN, 25 SEPTEMBER 2018 ~ 19 September lalu, satu taklimat dan lawatan tapak bagi perkhidmatan kontrak telah diadakan di Dewan Badminton, Kompleks Sukan Labuan. Taklimat ini adalah bagi menerangkan kepada semua pembekal yang telah mengikuti Tawaran Sebutharga Perkhidmatan Kontrak melalui E Perolehan yang telah ditawarkan secara talian di Kompleks Sukan Labuan agar memahami skop kerja dan keperluan yang sepatutnya diberikan sekiranya mereka terpilih dalam memberikan perkhidmatan tersebut di Kompleks Sukan Labuan. Taklimat dan lawatan tapak ini telah diselaraskan oleh Bahagian Pengurusan Kompleks Sukan Labuan dalam memastikan semua pembekal mendapatkan maklumat yang tepat untuk memberikan perkhidmatan bagi Kontrak di Kompleks Sukan Labuan.
BLMN0538 DWQH6277 UVMO9065
Selasa, 18 September 2018 15:55

PROGRAM CABARAN SULUHKAN SINAR 2.0

KOMPLEKS SUKAN LABUAN, 18 SEPTEMBER 2018 ~ Hari ini, Sekolah Menengah Kebangsaan Mutiara telah mengadakan program tersebut di Kompleks Sukan Labuan. Program yang mendapatkan khidmat tenaga pengajar daripada Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan telah disertai oleh 25 orang pelajar dari sekolah tersebut. beberapa aktiviti lasak telah diadakan seperti Wall Climbing, Abseiling dan Kayak telah diadakan dalam memantapkan lagi individu pelajar tersebut.
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction