Pentadbir JBS Labuan

Selasa, 16 Januari 2018 08:30

AGM KELAB BELIA SUNGAI LABU

   
KAMPUNG SUNGAI LABU, WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN, 16 JANUARI 2018 ~ Jabatan Belia dan Sukan sentiasa menyokong pembangunan belia di pulau ini. Semalam, pihak jabatan menhadiri mesyuarat agung Kelab Belia Sungai Labu (KEBAL) yang diadakan di Balairaya Kampung Sungai Labu. hadir bersama menyokong Cik Dayangku Rahimah Pg. Hassan, Penolong Pengarah (Belia) bersama bahagian pembangunan belia Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan. Turut bersama, Encik Izwandi wakil Majlis Belia Labuan dalam menjayakan dan menyokong pembangunan belia pada malam tersebut.
 
BILIK MESYUARAT PERBADANAN LABUAN, 8 JANUARI 2018 ~  Encik Mohd Hazan Bin Dahari, Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan telah menghadiri Mesyuarat Penyelarasan Majlis Pelancaran Labuan Development Blueprint 2030 bertempat di bilik Mesyuarat Perbadanan Labuan. Majlis Pelancaran tersebut nanti akan disempurnakan oleh Yang Amat Berhormat Perdana Menteri Malaysia pada 18 Januari nanti di Wilayah Persekutuan Labuan.
Jumaat, 05 Januari 2018 14:25

MESYUARAT PERTAMA 2018

 
BILIK MESYUARAT, 5 JANUARI 2018 ~ Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan telah mengadakan mesyuarat pengurusan kali pertama bagi tahun 2018. Mesyuarat yang dipengerusikan oleh Pengarah, Encik Mohd Hazan Bin Dahari telah menyampaikan beberapa amanat dari pihak atasan untuk disampaikan kepada pegawai dan kakitangan. Pengerusi juga mengucapkan Selamat tahun baru kepada semua pegawai dan kakitangan dan berharap pada tahun ini semua tugas dapat dilaksanakan dengan lancar seperti tahun-tahun yang sudah. Dengan kerjasama yang diamalkan selama ini, pengarah berharap tahun ini amalan tersebut dapat diteruskan dalam perlaksanaan tugas harian dan melancarkan segala tugas yang diberikan.
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction