Pentadbir JBS Labuan

Isnin, 10 Disember 2018 08:50

FIT MALAYSIA@COMMUNITY RIDE 2018

WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN, 10 DISEMBER 2018 ~ Penghujung tahun Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan telah mengadakan Fit Malaysia@Community Ride bersama pengayuh yang telah turut serta menjayakan aktiviti ini. Seramai 26 orang telah menyertai kayuhan santai ini dan turut disertai oleh Mohd Hazan Bin Dahari, Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan. Kayuhan yang dimulakan seawal 7.00 pagi itu telah dilaksanakan secara santai. Para pengayuh sempat berama mesra bersama Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan dalam mengeratkan lagi silaturahim dikalangan penggemar berbasikal di pulau mutiara ini.
WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN, 7 DISEMBER 2018 ~ Rabu lalu, satu program fit Malaysia@Community telah diadakan di gim Combat Wilayah Persekutuan Labuan. Seramai 24 orang telah menyertai program ini yang mana telah diselaraskan oleh Thomas selaku jurulatih dalam menggalakkan orang ramai terus menerus mengadakan kecergasan dalam mengekalkan kesihatan. Program ini merupakan salah satu initiatif Kementerian Belia dan Sukan Malaysia melalui cawangan Kecergasan di negeri dalam menggalakkan orang ramai terlibat dalam aktiviti-aktiviti kecergasan melalui sukan massa.
Jumaat, 07 Disember 2018 09:27

JABATAN DIAMBANG PENGHUJUNG 2018

BILIK MESYUARAT, JABATAN BELIA DAN SUKAN WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN, 7 DISEMBER 2018 ~ Kini Jabatan berada di penghujung tahun 2018. Pengarah telah mengadakan perjumpaan bersama pegawai dan kakitangan dalam memastikan segala urusan pada tahun 2018 telah dilaksanakan. Disamping itu juga, perjumpaan ini adalah untuk menyelaras cuti pegawai dan kakitangan pada hujung tahun ini. Pengarah mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pegawai dan kakitangan atas perkhidmatan yang telah disumbangkan kepada Jabatan khususnya dalam mencapai misi dan visi jabatan.
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction