faq    hubungi   maklumbalas   peta
  • PROGRAM FACING UP WITH SOCIAL ENTREPRENEURSHIP (FUSE) 2019
  • YOUTH ENTREPRENEURIAL NETWORK (YEN)
  • PANDUAN PENGGUNAAN LOGA KBS
  • make a difference
  • Jom Like and Share
  • YData @IYRES
  • Pelan Strategik

Pentadbir JBS Labuan

Khamis, 05 September 2019 08:48

LETS GET FIT@KBS SIRI 1 SESI 1 BERMULA

KOMPLEKS SUKAN LABUAN, 5 SEPTEMBER 2019 ~ Program dibawah Cawangan Kecergasan Lets Get Fit@KBS Siri 1 bagi sesi 1 telah bermula semalam di My Park, Kompleks Sukan Labuan. Lebih 30 orang peserta telah mendaftarkan diri dan mengikuti aktiviti kecergasan selama 1 jam lebih bersama dengan instruktur yang dilantik dan berkelayakan. Program yang akan diadakan pada setiap hari rabu ini akan diteruskan dengan 9 sesi lagi di tempat yang sama.

Siri 1 2 Siri 1 3 Siri 1 4 Siri 1 6
JABATAN BELIA DAN SUKAN WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN, 5 SEPTEMBER 2019 ~ Satu mesyuarat penyelarasan bagi program Sukan Luar Bandar dan Sukan PPR yang akan diadakan pada oktober ini bersama dengan beberapa agensi kerajaan dan ngo komuniti setempat. Pelbagai aktiviti telah dirancang dalam melibatkan semua komuniti setempat dalam bergiat aktif bagi acara sukan. Mesyuarat yang dipengerusikan oleh Mahanum Binti Fauzi, Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan telah membincangkan isu dalam melancarkan lagi perlaksanaan program tersebut.

PPR 2 PPR 3 PPR 4 PPR 5
Khamis, 05 September 2019 08:34

LATIHAN KEBAKARAN MANTAPKAN PENGETAHUAN

Kompleks Sukan Labuan, 5 September 2019 ~ Satu latihan kebakaran yang melibatkan pegawai dan kakitangan serta semua pekerja-pekerja warga kompleks Sukan Labuan telah dilaksanakan semalam. Perkongsian ilmu daripada Jabatan Bomba dan Penyelamat Wilayah Persekutuan Labuan telah dikongsikan kepada semua warga Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan. Demonstrasi memadamkan kebakaran turut dilaksanakan dengan pendedahan menggunakan alat pemadam api yang sediaada di Kompleks Sukan Labuan.
LKB 2 LKB 3 LKB 4 LKB 5
                            
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction