faq    hubungi   maklumbalas   peta
  • FIT MALAYSIA PINANG
  • YOUTH ENTREPRENEURIAL NETWORK (YEN)
  • PANDUAN PENGGUNAAN LOGA KBS
  • make a difference
  • Jom Like and Share
  • YData @IYRES
  • Pelan Strategik

Pentadbir JBS Labuan

Khamis, 18 Julai 2019 14:22

MESYUARAT JKPAK BIL.2/2019

BILIK MESYUARAT, JABATAN BELIA DAN SUKAN WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN, 18 JULAI 2019 ~ Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Aset Kerajaan (JKPAK) BIl.2/2019 telah diadakan awal pagi tadi. Mesyuarat yang dipengerusikan oleh Mahanum Binti Fauzi, Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan dengan beberapa ahli mesyuarat yang dilantik untuk meneruskan agenda pada hari ini. Dayangku Rahimah Binti Pg. Hassan, Penolong Pengarah (Sukan) telah menjadi Pegawai Aset Jabatan menggantikan pegawai yang lama selepas berpindah tugas di tempat baru.
 1 1 1 2 1 3 1 4
JABATAN BELIA DAN SUKAN WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN, 11 JULAI 2019 ~ Pengarah Jabatan Pengangkutan Jalan Wilayah Persekutuan Labuan bersama kakitangannya telah membuat kunjung hormat kepada pengarah, Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan , Mahanum Binti Fauzi pada 9 Julai yang lalu. Kunjung hormat tersebut turut membincangkan beberapa perkara yang dapat dilaksanakan bersama dalam menyampaikan amanah kepada masyarakat setempat dalam tahun ini. Turut bersama Penolong Pengarah Bahagian Belia dan Penolong Pengarah Bahagian Sukan dalam sama-sama memberi pandangan dan idea bagi kolaborasi akan datang.
jpj 1 jpj 2 jpj 3
Khamis, 11 Julai 2019 11:09

KEAKRABAN TERUS DIERATKAN

TAMAN GANGGARAK LABUAN, 11 JULAI 2019 ~ Kelab Sukan dan Kebajikan Jabatan Belia dan Sukan Wilayah Persekutuan Labuan telah menerima ahli baru dengan kelahiran cahaya mata daripada saudara Azmi Martin pada bulan jun yang lepas. Dalam kunjungan tersebut, Pengarah Mahanum Binti Fauzi telah selaku penasihat Kelab telah menyampaikan sedikit cenderahai daripada kelab kepada Azmi Martin. 
1
                            
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction