faq    hubungi   maklumbalas   peta

  • KRM Klang
  • banner pbm daftar
BENGKEL PEMURNIAAN GARIS PANDUAN DAN PROSEDUR PENGENDALIAN STANDARD SOP PENGURUSAN PEMBERIAN BANTUAN JABATAN BELIA DAN SUKAN NEGARA
CHERAS, 11 JULAI 2019
– Bengkel Pemurniaan Garis Panduan Dan Prosedur Pengendalian Standard (SOP) Pengurusan Pemberian Bantuan Jabatan Belia Dan Sukan Negara telah diadakan di Pusat Belia Antarabangsa (IYC) bermula 9 hingga 11 Julai 2019. Seramai 2 orang Pegawai dari JBS Selangor telah hadir ke bengkel tersebut iaitu Encik Sabran bin Abd Bahar, Pengarah JBS Selangor dan Cik Nur Hidayah binti Mohd Yusoff, Pembantu Pegawai Pembangunan Kecergasan selaku Setiausaha Bantuan Negeri.

Pada bengkel tersebut, pelbagai isu dan perkara dibincangkan bagi membuat pemurniaan berkenaan dengan SOP Pemberian Bantuan dimana akan dibuat pindaan pada tahun 2019. Selain itu, penambahbaikan juga dibincangkan pada bengkel tersebut bersama semua Setiausaha Bantuan seluruh Negeri dan juga kehadiran Pengarah-Pengarah Negeri dapat memberi banyak pandangan dalam meingkatkan nilai Intergriti dikalangan Pegawai Belia dan Sukan.

Disediakan oleh : Nur Hidayah binti Mohd Yusoff, Bahagian Pembangunan Sukan
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction