faq    hubungi   maklumbalas   peta

SIRIM 2 SIRIM 3

PUTATAN, 21 November 2019 - Bengkel Aspirasi Kecemerlangan Reka Bentuk Pembungkusan dan Penjenamaan Inovatif Produk 2019 di bawah Program MyYouth Best Biz Transformation menutup tirai hari ini setelah berlangsung selama 3 hari bermula pada 18 hingga 20 November 2019.

Bengkel anjuran Jabatan Belia dan Sukan (P) Negeri Sabah dengan kerjasama SIRIM Berhad telah dihadiri seramai 52 usahawan dari seluruh bahagian negeri Sabah. Melalui bengkel seperti ini, para usahawan berpeluang menimba ilmu secara dekat berkenaan reka benluk pembungkusan produk dan tentang penjenamaan produk yang boleh diaplikasi dalam perniagaan masing-masing. Pelbagai produk usahawan turut dipamerkan di dalam bengkel ini dan para usahawan berpeluang bertukar-tukar pendapal dan ilmu dikalangan mereka dalam menambahbaik produk bagi memenuhi keperluan pasaran.

Encik Mohammad Mazlan Hj Anis. Timbalan Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Persekutuan Negeri Sabah mewakili Timbalan Ketua Pengarah Bahagian Pembangunan Belia, Jabatan Belia dan Sukan Negara YBrs. Dr.Zainah binti Shariff berkesempatan bersama para usahawan di hari terakhir bengkel dan seterusnya merasmikan majlis penutupan bengkel ini.

Oleh:
Farizah Bohari
JBSN Sabah
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction