SEGAMAT 28 Mei 2022 (Sabtu): Telah berlangsung Pertandingan Bola Jaring "Malaysia Sports League" (MSL) 2022 bertempat di SJK(C) Jagoh, Segamat. Pertandingan yang disertai sebanyak 12 pasukan ini dijalankan secara liga diperingkat kumpulan dan kalah mati pada pusingan seterusnya.

Pasukan "Hot Shots NC" telah dinobatkan sebagai Johan pertandingan pada tahun 2022 ini, manakala pasukan "Dragonite NC”muncul Naib Johan dan berkongsi ditempat Ketiga adalah pasukan "TNT NC" dan Gegadis NC.

Majlis penyampaian hadiah pertandingan telah disempurnakan oleh Guru Besar SJK(C) Jagoh Encik Pang Koon Sing yang diiringi oleh Pegawai Belia dan Sukan Daerah Segamat, Encik Maizatul Asrul bin Mohd Yunus. Turut bersama dimajlis tersebut, saudara Mohd Faiz Hj Mohamad Pengerusi Majlis Belia Daerah Segamat dan Puan Rus Mizi binti Ibrahim Timbalan Presiden Persatuan Bola Jaring Segamat.

Ucapan jutaan terima kasih kepada Persatuan Bola Jaring Segamat atas kerjasama yang diberikan untuk menjayakan pertandingan ini. Tahniah kepada pemenang dan pasukan-pasukan yang menyertai. Semoga berjumpa lagi ditahun hadapan.

#SukanUntukSemua

Disediakan oleh PBSD Segamat