PONTIAN, 21 Mei 2022 - Seperti dijadualkan, Pertandingan Futsal Lelaki dan Wanita Program Malaysia Sports League (MSL) Peringkat Daerah Pontian Tahun 2022 berjalan dengan baik pada hari ini. Pertandingan yang bermula jam 9.00 pagi itu disertai seramai 290 orang peserta dalam Daerah Pontian dan mendapat kerjasama pihak PR GEMILANG selaku tuan rumah tempat pelaksanaan.

Johan bagi kategori Lelaki dan Wanita telah menerima Hadiah Wang Tunai sebanyak RM1000.00, Medal, Sijil Penyertaan dan layak mewakili Daerah Pontian ke Peringkat MSL Negeri Johor kelak. Manakala Naib Johan Lelaki dan Wanita menerima Hadiah Wang Tunai sebanyak RM700.00, Sijil Penyertaan dan juga layak mewakili Daerah Pontian ke Peringkat MSL Negeri Johor.

Majlis Penyampaian Hadiah disampaikan oleh YBrs. Encik Sidek Md Said, Pegawai Belia dan Sukan Daerah Pontian. Turut sama Encik Zaidi Abu Bakar, Penyelaras Pertandingan Futsal MSL Pontian 2022. Berikut adalah keputusan Pertandingan Futsal Lelaki dan Wanita Program Malaysia Sports League (MSL) Peringkat Daerah Pontian Tahun 2022 :

Kategori Lelaki

1. PATELLA FC

2. PKFC

3. COLLECT FC

3. BOSSKU

Kategori Wanita

1. CELTIC LADIES

2. SOUTHERN VOLUNTEERS

3. SILVER LINING

3. TUNDER BOLD

Sumber : Penyelaras Futsal MSL Pontian.

Tahniah kepada pemenang-pemenang! Pertandingan tamat kira-kira jam 7.00 malam.

#MalaysiaSportsLeague2022

#FutsalLelakiWanita

#Selesai

Disediakan oleh PBSD Pontian