faq    hubungi   maklumbalas   peta

Capture

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani.

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera.

Kami mengalu-alukan kedatangan anda ke Portal Rasmi Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor.

Dalam era ledakan maklumat ini, teknologi maklumat dan komunikasi atau ICT amat penting. Perkembangan teknologi yang semakin pesat ‘bagai cendawan tumbuh selepas hujan’ terutamanya di kalangan para belia masa kini telah menyuntik idea kepada Jabatan ini untuk mewujudkan portal rasmi ini dan mengoptimakan penggunaannya.

Kaedah dan sistem penyampaian yang berkesan dipelbagaikan khususnya dalam mengetengahkan maklumat terkini kepada belia. Sesuai dengan ungkapan ‘Dunia Tanpa Sempadan’ segala maklumat boleh diperolehi di hujung jari. Kini, melalui portal ini, kami menyediakan maklumat dan perkembangan mutakhir yang berkaitan dengan Belia, Sukan dan Rakan Muda secara meluas dan lebih berkesan kepada rakyat khususnya pengunjung belia di Negeri Selangor.

Akhir kata, saya bagi pihak Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor berharap agar portal ini mampu memberi manfaat, ruang dan peluang serta menjawab segala persoalan anda tentang Jabatan ini. Sebarang cadangan dan pandangan daripada anda amatlah kami hargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian,

SELAMAT MAJU JAYA ‘BELIA SELANGOR’


SABRAN BIN ABD BAHAR

Pengarah

Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction